Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor  ... dating Kaj, single Mand fra Midtjylland.
Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor  ... dating Kaj, single Mand fra Midtjylland.

Dating Kaj, 57 år

Kaj er fra Ulstrup

Jeg hedder Kaj, og søger en veninde at tilbringe noget tid sammen med indimellem. Jeg bor på en ejendom, og har travlt med en masse forskellige ting, bl.a. salg af træpiller, vedligeholdelse af mine udlejningshuse mv. Jeg har katte der bor her, og er dyrevenlig. Har egen bil. Jeg er ca.190 og omkring 100 kg. Jeg har 2 voksne børn der er flyttet hjemmefra. Jeg har en god humor, og har let til smil. Har dog egne meninger, og ikke altid let at få til at skifte mening, hvis det er ting jeg ved noget om.
Er ikke flytbar.


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Kaj fra Ulstrup

Sponsorerede links:

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Sponsorerede links: