Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil møde en k ... dating Søren, single Mand fra Sjælland.
Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil møde en k ... dating Søren, single Mand fra Sjælland.

Dating Søren, 62 år

Søren er fra Nørre Alslev

Jeg har været single i nogle år og vil gerne møde en kæreste, som også gerne vil møde en kæreste. Optimalt bliver vi hinandens (næsten) bedste venner og har et intimt forhold, som vi begge nyder. Vi har begge humor og elsker at gøre det godt for hinanden. Vi skabe glæde for hinanden. Jeg elsker at lave mad - og gerne til andre. Jeg rydder også gerne op bagefter - flere af mine venner, som også godt kan lide at lave mad efterlader køkkenet som et bombekrater. Til gengæld bryder jeg mig ikke om at gøre rent.
Jeg bor tæt ved skov og strand og naturen betyder meget for mig


Dating: Hvis du er interesseret i en date, er du velkommen til at blive medlem. Du kan oprette en dating profil, for at komme videre.

Gennem de sidste 20 år, har vi hjulpet mange singler igang med dating på nettet. Og det er rigtig mange mennesker, som i dag finder kærligheden på nettet, så hvorfor ikke give kærligheden en chance?

Måske også du kan opleve nye og spændende ting, finde en kæreste eller bare møde nye mennesker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Det er gratis og uforpligtende at oprette en dating profil, og du kan slette den igen lige når det passer dig: Prøv seriøs dating når det er bedst.

Har du brug for en personlig mailkonto?

Hvis du ønsker en ny (eller mere privat) email-adresse, som du kan bruge kun til dating, kan du eksempelvis oprette en mailkonto på Mail-Online.dk.

Så er du klar, hvis du på et tidspunkt bliver parat til en mere personlig dialog med et eller flere dating-medlemmer. Dette kræver dog at du har en profil på VIPdaters.dk, og at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Brug Mail-Online til at sende e-mails til Søren fra Nørre Alslev

Sponsorerede links:

Netdating
datingnet.dk - er du på markedet for en date, så prøv dating på nettet.

Træt af at være Single?
datingchat.dk - forum til danske chat- og datingprofiler. Find en sød kæreste.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Dating med VIPdaters.dk
vipdaters.dk - find en sød kæreste på nettet. Opret gratis profil nu!

Sponsorerede links: